| Bana Seninle Evlenmem Için Bir Neden Söyle | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Must! ilk uyarısını aldı
| Konu: Bana Seninle Evlenmem Için Bir Neden Söyle Paz Mayıs 04, 2008 10:30 am | |
| Bana Seninle Evlenmem Için Bir Neden Söyle -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Sayısal loto bana çıktı. -Neden daha önce söylemiyosun.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Banka cüzdanım.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Benimle evlenmezsen evde kalacan.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -yat,kat,jeep
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Ben seninle evlenmek mi istiyorum.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Evlenmezsen banlarım.(Admin cevabı)
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Git bi aynaya bak.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Sa lak biz zaten 10 yıllık evliyiz. -ozaman senden boşanmamam için bi neden söyle.
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Ya sırf bi neden bulamadım diye 15 yıldır nişanlıyız. -Nedensiz olmaz. Neden?
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Eğer sen evlenmezsen en yakın arkadaşın neclayla evlenecem. -Yıldırım nikahı yapalım. -Hönk!!
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -selami bu soruyu benim sana sormam gerekiyoo. -Ben neden soramıyorum yaa
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -seni seviyorum. -Yalan söyle demedim neden söyle dedim. -Dur bi düşüneyim ozaman. | |
|
| |
yoshyci özge $itéNin €n MaNiaKsS Yaseminci Admini Özge
Mesaj Sayısı : 563 Yaş : 29 Nerden : rüyamdan yasemine Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Bana Seninle Evlenmem Için Bir Neden Söyle Ptsi Mayıs 05, 2008 5:24 pm | |
| güzel:D:D:D:DD:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D | |
|
| |
site süper SİTEMİZDE BANLI
| Konu: Geri: Bana Seninle Evlenmem Için Bir Neden Söyle Ptsi Mayıs 05, 2008 6:08 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bana Seninle Evlenmem Için Bir Neden Söyle Ptsi Mayıs 05, 2008 6:39 pm | |
| evt cnm nerden buluyorsun sn bunları | |
|
| |
sarışekerim gülçinci Admin büşra
| Konu: Geri: Bana Seninle Evlenmem Için Bir Neden Söyle Salı Mayıs 20, 2008 3:06 pm | |
| | |
|
| |
*Goodness;Fairy* yeni üye
Mesaj Sayısı : 607 Nerden : gülçinin gülüşünden erenin göz yaşlarından Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: Bana Seninle Evlenmem Için Bir Neden Söyle Paz Mayıs 25, 2008 6:37 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bana Seninle Evlenmem Için Bir Neden Söyle Salı Mayıs 27, 2008 8:12 pm | |
| | |
|
| |
*Goodness;Fairy* yeni üye
Mesaj Sayısı : 607 Nerden : gülçinin gülüşünden erenin göz yaşlarından Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: Bana Seninle Evlenmem Için Bir Neden Söyle Salı Mayıs 27, 2008 9:02 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bana Seninle Evlenmem Için Bir Neden Söyle Çarş. Mayıs 28, 2008 4:39 pm | |
| 50 defa saol tşkklr fln demeyin 1 tane yeter | |
|
| |
| Konu: Geri: Bana Seninle Evlenmem Için Bir Neden Söyle Çarş. Mayıs 28, 2008 6:51 pm | |
| cnm sende yazdın oollur öle aradan zaman geçio tşk | |
|
| |
| Bana Seninle Evlenmem Için Bir Neden Söyle | |
|